Resimlerin Anlamı


Sorguya Çekme ( Interrogation )


Konuşan adamın yanına gittiğiniz zaman konuşan bir adam ve etrafında duran askerleri ellemeden konuşan adama kilitlenerek ( F tuşu yardımıyla ) adamı dinleyin. Daha sonra adam kuytu bir yere girdiği zaman kilitlenerek dövün. Adamı yeterince dayak yedikten sonra diz çökecek veya gerileyerek konuşacak. Konuşma sonunda Altair adamı öldürecek ve görevi tamamlamış olacaksınız.


Gizlice Dinle ( Eavesdrop )


Radarda ki simgenin olduğu yere geldiğiniz zaman etrafa bakının, iki kişinin oturduğu bir yer olacak oraya giderek oturun ve simgenin bulunduğu yerdeki adamlardan birine kilitlenin ve ‘'e'' tuşuna basarak adamları dinleyin. Konuşma bittikten sonra göreviniz tamamlanmıştır.


Yankesicilik ( Pick Pocket )


Adamların yanına geldiğiniz zaman kilitlenin ve konuşmaları bittikten sonra arkasına bakarak yürüyen adama kilitlenin ve Shif tuşunun yardımı ile adamın arkasındaki çantasını çalın ve göreviniz tamamlanacaktır. eğer adam sizi fark ederse avazının çıktığı kadar bağıracak ve etraftaki askerler size saldıracaktır dikkatli olun.


Suikast Etme ( Informer Assasination )


Görevi aldığınız zaman belirli bir süre içerisinde veya süre olmadan radarda belirli yerlerdeki adamların yanlarına gidin. Etraftaki kişilerin dikkatini çekmeden Gizli Silahımızın yardımı ile adamı/ları öldürün. En son olarak da görevi aldığını kişinin yanına giderek konuşun ve görevi tamamlayın.


Bayrak Toplama ( Informer Flag )


Görevi aldığınız adamın konuşması bittiği anda verdiği görev süresi başlar. Bu süre içerisinde radarda gözüken yerlerdeki bayrakları toparlayın. Daha sonrada görevi aldığınız adama giderek görevi tamamlayabilirsiniz.


Yardım Etme ( Informer Escort )


Görevi aldığınız zaman, görevi veren adam yürümeye başlayacak ve bu esnada onu gören askerler o adama saldıracaklardır. Sizde görevi veren adamı koruyarak radarda gözüken yere kadar ***üreceksiniz. Ve çıkışa geldiğiniz zaman adam ile konuşun ve görevi tamamlayın.


Zamana Karşı Yarış ( Informer Rooftop Race )


Görevi aldığınız zaman radarda gözüken yere size verilen süre içerisinde gitmelisiniz. Peşinizde asker olmamalı, olsa bile o süre içerisinde askerlerden kurtulduktan sonra simgenin olduğu yerdeki adam ile konuşup görevinizi tamamlayabilirsiniz.


Satıcı Standı Yok Etmek ( Informer Merchant Stand Destruction )


Görevi aldığınız zaman radarda stantların nere olduklarını göreceksiniz. Belirli bir süre içerisinde giderek stantların önündeki askerleri tutarak standa doğru atarsanız standın yıkıldığını göreceksiniz. Daha sonda diğerlerini yıktıktan sonra görevi size veren adama gidip görevi tamamlayabilirsiniz.