Manchester City'nin 'hırçın çocuğu' Balotelli, Serie A'yı özlemediğini belirtirken, deli de olmadığını söyledi.



İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Mario Balotelli, deli olmadığını ve İtalya Birinci Futbol Ligi'ni (Serie A) özlemediğini söyledi.
İtalya Milli Takımı'nın kampında bulunan 21 yaşındaki Balotelli, "Bazılarının söylediği gibi deli değilim, ancak bazen eğlenceli biri oluyorum. İnsanlar inanmasa da sorumluluk almaya hazırım" dedi.
Mario Balotelli, "İnsanlar benim sahada yaptıklarımdan çok, özel hayatımı konuşuyor. Bu normal ama beni sıkıyor. Yaptıklarımı yapmasam sıkıcı biri olurdum. Ancak, çılgın değilim" diye konuştu.
Balotelli, son olarak geçen ay evinde çıkardığı yangınla gündeme gelmiş, arkadaşlarından birinin evin banyosunda yanlışlıkla bir havai fişeği ateşlediğini söylemişti.
Manchester City'de geçen sezon birçok kez sarı ve kırmızı kart gören Balotelli, İtalya Milli Takımı'nda şu ana kadar oynadığı 5 maçta gol atamadığını, artık gol atma zamanının geldiğini de dile getirdi.
Premier League'de pres yapmayı ve topu kaybedince rakibi kovalamayı öğrendiğini belirten Balotelli, "Serie A'yı özlemiyorum. Serie A'nın standartları çok aşağıda. İngiliz futbolu ise güzel, olağanüstü ve keyif verici" ifadelerini kullandı.
Balotelli, geçen sezon başında İtalya'nın Inter takımından Manchester City'ye transfer olmuştu.