Arjantin ekiplerinden Estudiantes'in, Banfield ile oynadığı maç, tribün şiddeti nedeniyle yarıda kaldı. Estudiantes'in kaptanı Juan Sebastian Veron, taraftara büyük tepki gösterdi.



Arjantin ekiplerinden Estudiantes-Banfield karşılaşması çıkan olaylar nedeniyle yarım kaldı.

Estudiantes ile Banfield arasındaki karşılaşma başlar başlamaz, Banfield kalesinin arkasındaki ev sahibi takım seyircisi, harekete geçti. Sahaya atılan bir meşale, Banfield kalecisi Cristian Lucchetti'nin kulağının hemen yanında patladı. Luchetti buna karşın oyuna devam etti. Banfield'ın 11. dakikada öne geçmesi sonrası, Luchetti bir başka meşalenin hedefi oldu ve yerde kaldı. Bunun üzerine hakem, henüz ilk yarının başlarında maçı tatil etti.

Estudiantes taraftarına en büyük tepkiyi ise takımın deneyimli kaptanı Juan Sebastian Veron gösterdi. Tribünlerin önüne kadar giden Veron, bazı taraftarları kendisiyle yüzleşmesi için sahaya inmeye çağırdı. Veron'un büyük bir öfkeyle taraftarla karşı karşıya gelmesi sonrası, Estudiantesli Fernandez ve Boselli de, kaptanlarına destek verdi.
Maçın ardından Estudiantes Başkanı Enrique Lombardi, kaptanı Veron'a destek vererek, "Veron, taraftara tepki göstermekte son derece haklıydı. Biz de kulüp olarak bu holiganları tribünlerden temizlemeye çalışıyoruz" dedi.
2009'da Apertura şampiyonu olan Banfield ile 11 ay önce şampiyonluk sevinci yaşayan Estudiantes, bu sezon 14 maçta sadece 10 puan toplayabildi.