Premier Lig ekiplerinden Tottenham, geçen yıldan bu yana birçok büyük takımın ilgilendiği Luka Modriç'i nihayet elinden çıkarmaya karar verdi. Hırvat futbolcuyu, Real Madrid ve Paris Saint Germain gibi kulüpler kadrosuna katmak istiyor.



Luka Modriç, geçen sezonun başında Chelsea'ye transfer olmak istemiş; ancak Tottenham yönetiminden izin alamamıştı.
Takımdan ayrılmakta kararlı görünen 26 yaşındaki futbolcu, nihayet hedefine ulaşacak gibi görünüyor. Zira Tottenham'ın yeni menajeri andre Villas Boas, uygun bir fiyata, Modriç ile yollarını ayıracaklarını açıkladı.
Modriç'in kendilerine çok yararlı olabileceğini dile getiren Villas Boas; "Ancak birçok kulüp kendisiyle ilgileniyor. Modriç de gitmek istiyor. Bu yüzden önüne set çekmenin adil olmayacağını düşünüyorum. Kendisini, bizim için uygun bir fiyata elimizden çıkarmaya hazırız" diye konuştu.
Tottenham yönetimi, Modriç için, en az 30 milyon Sterlin bonservis bedeli istiyor. Yaratıcı orta saha oyuncusu ile Real Madrid ve Paris Saint Germain'in yakından ilgilendiği biliniyor. Nitekim Paris Saint Germain teknik direktörü Carlo Ancelotti, son basın toplantısında Hırvat futbolcuya duyduğu hayranlığı gizlemedi.

Tottenham'ın, Modriç'in yerine düşündüğü oyuncu ise menajer Andre Villas Boas'ın, Porto'daki eski öğrencisi Moutinho. Villas Boas da, Avrupa Şampiyonası’nda da başarılı maçlar çıkaran Moutinho'yu kadrolarına katmak istediklerini söyledi.