Chelsea Kaptanı Terry, takımın geçmiş sezon olduğu gibi ivmesini kaybetmemesi için sürekli olarak galip gelmesi gerektiğini söyledi.



Chelsea Kaptanı John Terry, geçen seneden ders çıkararak yakalayacakları ivmeyi hiçbir şekilde kaybetmemeleri gerektiğini aksi halde sorun yaşayabileceklerini belirtti.

Kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada geçen sene yaşananlardan ders çıkarılması gerektiğini savunan Terry, "Bu sene geriden gelmemeliyiz. Geçen sezon bunu yaşamıştık ve sorun olmuştu. Puan farkı olduktan sonra rakiplerimiz kayıp yaşamadığı için ligi istediğimiz gibi bitiremedik. Bu sene geniş ve güçlü bir kadromuz var. İki Manchester kulübü için de bunları söyleyebilirim. Şu anda en iyi 3. kadro bizde. Bu oldukça önemli. Geçen sezon Newcastle çıkış yaparak sürpriz yapmıştı. Bu sene belki başakası yapar." şeklinde konuştu.

Rakipleri Manchester City ile Southampton arasında oynanan maç sonrası bir kez daha kolay takım kalmadığını anladığını açıklayan defans oyuncusu, "İlginç bir karşılaşma oldu. Pek çok insan Manchester temsilcisinin rahat galip geleceğini düşündü fakat öyle olmadı. Her takım çok iyi mücadele edecektir. Reading küçümsediğimiz bir takım değil. Evimizde 3 puan almak istiyoruz. Bir puan rakibimizi mutlu edecektir. Hazard ve Oscar bize gerçekten güç kattı." ifadelerini kullandı.

Chelsea ilk maçında Wigan karşısında 3 puanı iki golle almış ve iki golün asistini Hazard yapmıştı.