Real Madrid'de Jose Mourinho'nun yardımcılığını yapan Aitor Karanka, Barcelona karşısında ne kadar iyi bir takım olduklarını tekrardan kanıtladıklarını söyledi.



Santiago Bernabeu'da oynanan karşılaşmada Barcelona'yı 2-1 yenerek Süper Kupa'yı müzesine götüren Real Madrid'in yardımcı hocası Aitor Karanka, karşılaşmanın ardından Jose Mourinho'nun yerine basın toplantısına katıldı ve soruları yanıtladı.

Takımın Getafe karşısında aldığı yenilgiden sonra insanların üzerlerinde oluşan endişeyi giderdiklerini söyleyen Karanka, "Evet, ilk yarıda çok iyiydik. İkinci yarıda daha iyi olmalıydık ama yine de insanlara ne kadar iyi bir takım olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk" ifadelerini kullandı.

Adil bir sonuç aldıklarını ve şampiyon olmayı hak ettiklerini söyleyen Karanka, sakatlıktan dönen Pepe'nin takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu da söyleyerek açıklamalarını tamamladı.

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri Gonzalo Higuain ve Cristiano Ronaldo atmıştı. Barcelona ise tek sayısını Lionel Messi ile bulmuştu.