Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Juventus'un teknik direktörü Conte, takımının ait olduğu yerde olduğunu ve bu fırsatın tadını çıkaracaklarını belirtti.



Juventus'un Şampiyonlar Ligi'ne dönüşünden duyduğu mutluluğu dile getiren Antonio Conte, son şampiyon Chelsea ile eşleştikleri için de memnun olduğunu söyledi.

Serie A şampiyonu Juventus, grupta aynı zamanda Ukrayna'dan Shakhtar Donetsk ve Danimarka'dan Nordsjaelland ile de karşılaşacak. Adı şike soruşturmasında geçtiği için İtalya Futbol Federasyonu tarafından 10 ayla cezalandırılan Conte, kolay maçlar geçmesini beklediğini söyledi.

Kulübün resmi internet sitesinden açıklamalar yapan Conte, "Her şeyden önce JUventus'u yeniden Şampiyonlar Ligi kurasında görmekten mutluyum. Daha önce aldığı sonuçlar ve geleneği itibarıyla burası kulüp için doğru yer. Kulüp, İtalya futbolu için tarih yazmaya devam ediyor. Son şampiyon Chelsea'ye karşı oynayacağız. Heyecan verici iki karşılaşma olacak. İngiltere'de oynamak her zaman çekicidir ve Stamford Bridge'de bizi elektrikli bir atmosfer bekliyor. Shakhtar ve Nordsjaelland maçları da kolay olmayacak. Ukrayna futbolu son yıllarda Avrupa'da ciddi bir yükselişte ve Dinamo ile Shakthar'ın ikinci torbada yer almaları da bunu kanıtlıyor. Danimarka takımına karşı yapacağımız fiziksel mücadele de asla hafife alınmamalı. Avrupa'da ne zaman oynarsanız oynayın, her takım yüksek seviyededir." ifadelerini kullandı.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçı 19 Eylül'de deplasmanda Chelsea ile oynanacak.