Bayern Münih'in yeni orta saha oyuncusu Javi Martinez, Bastian Schweinsteiger'in kendisine her konuda yardım ettiğini söyledi.



Bayern Münih'in yeni transferi Javi Martinez, takım arkadaşı Bastian Schweinsteiger'in kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi.

Athletic Bilbao'dan 40 milyon avro karşılığında Bavyera ekibine transfer olan Martinez, Stuttgart karşısında son 15 dakikada Schweinsteiger'in yerine oyuna girmişti.

Kulübün resmi internet sitesine ilk izlenimlerini anlatan İspanyol futbolcu, "Schweinsteiger müthiş bir oyuncu. Kişilik olarak da çok iyi. Biraz İspanyolca biliyor. Bana çok yardımcı oluyor." dedi.

Takımın kilit oyuncusu olmak istediğini belirten Martinez, "Artık sadece futbola konsantreyim. Çok çalışıyorum ve ilk 11'e girmek istiyorum. Nerede görev verilirse o pozisyonda oynarım. Her maç elimden gelenin en iyisini yapan biriyim." şeklinde konuştu.

Javi Martinez'in transfer süreci bir hayli sıkıntılı olmuş hatta Athletic Bilbao, Alman ekibini genç oyuncuyu ayarttığı yönünde suçlamıştı.