UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Steaua Bükreş, sahasında Kopenhag'ı 1-0 mağlup etti ve liderliğe yükseldi. Grubun diğer maçında da Molde, Stuttgart'ı 2-0 ile geçti.



Romanya'daki mücadelede Steaua Bükreş, ilk bölümden itibaren rakibi karşısında etkiliydi. Ancak ilk devre, iki takım da gol bulamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.
İkinci yarıda ise Kopenhag da zaman zaman gol pozisyonları üretti. Bu zorlu deplasmanda üstünlüğü getirecek gollere de çok yaklaşan Danimarka temsilcisi, ev sahibinin kalecisini geçmeyi başaramadı.
Mücadelenin tek golü ise 83. dakikada geldi. Ev sahibi ekibin Karadağlı oyuncusu Stefan Nikolic, sahneye çıktı ve takımını son bölümde 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ev sahibi Steaua Bükreş, sahasında önemli bir galibiyete imza attı. Romanya ekibi, 4 puana yükseldi ve liderlik koltuğuna oturdu. Kopanhag ise 3 puanda kaldı.
MOLDE SİFTAH YAPTI

E Grubu'nun diğer maçında Norveç ekibi Molde, sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Stuttgart'ı 2-0 ile geçti ve ilk puanlarını hanesine yazdırdı.

Molde'ye galibiyeti getiren goller, 58'de Jo Inge Berget ve 88'de Chukwu Daniel Chima'dan geldi.
Bu sonucun ardından 3 puana yükselen Molde, grupta iddialı bir duruma geldi. Stuttgart ise 1 puanla son sırada kaldı.