Ülkemizde herkes Fenerbahçe-Galatasaray derbisine kilitlenirken, İngiltere'de yarın oynanacak Liverpool-M.United maçında da tansiyon oldukça yüksek olacak.



ürkiye’nin spor gündeminde herkes Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maçına kilitlenmiş durumda. Tansiyonun oldukça yüksek olduğu zorlu randevu öncesi futbolun beşiği olan İngiltere’de de durum farklı değil. Yarın Premier Lig’de oynanacak olan Liverpool-Manchester United karşılaşması öncesi, gerilim de bir o kadar fazla. Liverpool taraftarlarının kulübü borç batağına sürükleyen ve verdikleri stat sözünü yerine getirmeyen takım sahipleri George Gillett ve Tom Hicks’i, protesto etmeye hazırlandıkları öğrenildi. Taraftar sözcüsü Les Lawson, ikilinin şeref tribününde oturmalara halinde tepkilerinin daha da artacağını söyledi. Anfield Road’da yaklaşık 4 bin dolayında pankartın olacağı ifade edildi.

Stada balon sokacaklar!

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar sonrası hayal kırıklığı yaşayan Liverpool’un ezeli rakibi United’ın taraftarlarının, karşılaşmaya balonlarla gelmeyi planladıkları öğrenildi. Liverpool’un, sahaya atılan balon yardımıyla Sunderland’e yenildiği maça gönderme yapmak isteyen United’lıların bu girişimine karşı, polisin önlem aldığı bildirildi. Emniyetin stada kesinlikle balon girmesine izin vermeyeceği açıklandı. Yarın saat 16.00’da başlayacak karşılaşma, Spormax’ten yayınlanacak.

Kaynak : Fanatik