Chelsea'nin, Interli savunma oyuncusu Nicolas Burdisso ve Bayern Münihli Martin Demichelis'i istediği öne sürüldü.

Ricardo Carvalho’yu Real Madrid'e satan Chelsea'nin savunma oyuncusu arayışı sürüyor.

Benfica'nın Brezilyalı savunma oyuncusu David Luiz için kulübünün 30 milyon avro civarında bir bonservis bedeli istemesi üzerine İngiliz ekibi,Inter forması giyen Arjantinli oyuncu Nicolas Burdisso ve Bayern Münih'in başarılı savunma oyuncusu Martin Demichelis'i takibe aldı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre,Inter sportif direktörü Marco Branca da İngiltere'den oyuncuyla ilgilenen bir kulüp olduğunu belirterek haberi doğruladı.

29 yaşındaki oyuncunun menajerinin aksi yöndeki demeçlerine rağmen Branca,"Burdisso'nun İngiltere'den birçok talibi var," diye konuştu.

Diğer yandan Demichelis'in Louis van Gaal ile geçinememesi transfer dedikodularının artmasına neden oluyor.Arjantinli savunma oyuncusunun menajeri Jorge Cyterszpiler,İtalya'da transfer çalışmaları yürüttüğünü ancak istediği sonucu alamadığını açıklamıştı.

Ancelotti,ligde 6-0 galip geldikleri West Bromwich maçında John Terry ve Alex'e görev vermişti ancak bu oyuncuların sakatlanması durumunda Branislav Ivanovic dışında oynatacak deneyimli bir oyuncusunun olmaması İtalyan hocayı düşündürüyor.

goal.com