Yeni hocasının güvenini boşa çıkarmayan genç oyuncu, takımda sorumluluk almaya hazır olduğunu dile getirdi.



Liverpool'un genç orta saha oyuncusu Jonjo Shelvey, yeni menajer Brendan Rodgers'ın gelişinin ardından takımda kendisine güveninin arttığını söyledi.

Şu sıralar İngiltere 21 Yaş Altı Takımı'da olan 20 yaşındaki isim, yeni teknik direktörü hakkında olumlu sözler kullanarak onun ilk 11 planlarında yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Shelvey, İngiltere 21 Yaş Altı Takımı'nın Norveç ile yapacağı maçın öncesinde yaptığı açıklamada, "Bana adil bir çalışma ortamı sağladı ve sonunda değerimi kanıtlamam için fırsat buldum. Menajerin bizden oynamamızı beklediği futbol bana uyuyor. Şu anda sadece devam etmek istiyorum." şeklinde konultu.

Genç oyuncu, yeni menajerin kendisine ve takımdaki diğer genç isimlere yaklaşımını övgüyle karşılayarak, "Benimle birlikte Adam Morgan, Raheem Sterling ve diğerleri de takımda şans buluyor. Elde ettiğim fırsatlarda iyi işler çıkardığımı düşünüyorum. Lucas sakatlandığında Manchester City karşısında forma giyme şansı buldum. Büyük bir Premier Lig takımına karşı oynamak harikaydı ve sanırım bu seviyede oynamak için hazır olduğumu gösterdim. Yeni bir menajerle gireceğiniz sezon hazırlıklarının başında onun sizi seveceğine dair şüpheleriniz olur. Fakat bana bir şans verdi ve bu sezonki planlarında yer aldığımı söyledi. Bu da bana sahaya çıkıp yapabileceklerimi göstermem için özgüven verdi." ifadelerini kullandı.

2011 yılında Charlton'dan gelen genç orta saha oyuncusu, takımın kaptanı Steven Gerrard'ın da kendisi üzerinde olumlu etkiler bıraktığını savunarak Liverpool'un gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan isimle birlikte oynamaktan duyduğı memnuniyeti dile getirdi. Shelvey, "Stevie, sadece bana değil bütün oyunculara ilk günden beri büyük yardımlarda bulunuyor. Bana pek çok tavsiyede bulundu. Sadece Liverpool'da değil, milli takımda da büyük işler başardı. O harika bir oyuncu ve Liverpool'un gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri." şeklinde konuştu.