Galatasaray'ın devre arasında gönderdiği ilk futbolcu olan Cris, Gremio ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-Kırmızılı ekipte kısa bir süre forma giyen Brezilyalı futbolcu, taraftara duygu dolu veda mesajı gönderdi.

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği ancak beklenenleri vermeyince sözleşmesini feshettiği Cris, taraftara duygu dolu bir mesajla veda etti. Sarı-Kırmızılılarla yolları devre arası ayrılan Cristiano Marques Gomes, Facebook sayfasından yayınladığı mesajında "Aşkı Galatasaray'da öğrendim" dedi.

Brezilyalı stoper duygu yüklü mesajında Galatasaray ile sözleşmesini dostane bir şekilde karşılıklı anlaşarak feshettiklerini vurguladı. Cris mesajında "Bana güvenen ve bana destek veren herkese, tüm teknik ekibe teşekkür ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayan ve ligde yoluna devam eden bu takımda oynadığım için memnunum. Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Ben aşkı bu kulüpte ve bu güzel ülke Türkiye'de öğrendim." ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Brezilya'ya giden Cris, ülkesinin güçlü takımlarından Gremio ile anlaşmaya vardı. 35 yaşındaki defans oyuncusu Vanderlei Luxemburgo'nun çalıştırdığı yeni takımı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.