Bu yazın başında Detroit Pistons'ın 5 yıl için 55 milyon$'a kadrosuna kattığı Ben Gordon, eski takımı Chicago Bulls ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Eski takımına karşı içinde, kötü duygular olmadığını ifade eden Ben Gordon, ''takımın bana geçen sezonun başında bir yıllık kontrat sunduğu gün, bu takımdan ayrılacağımı biliyordum'' sözlerini sarfetti.

''Geçen sezon tek bir yıl için burdaydım. Yılı noktalayınca Chicago yönetimi, bana herhangi bir teklif yapmadı. İçerisinde Detroit'in de olduğu birkaç takımdan teklif aldım ve şimdi Detroit Pistons'tayım. Yeni koçum ve arkadaşlarımla, yeni bir sezonu bekliyoruz.''

Chicago'dan kırgın bir şekilde ayrılmadığını belirten Ben Gordon, bunun bir iş gereği olduğunu da anlamış durumda. Gordon, ''Nba'de geçirdiğim 5 yıldan sonra anladım ki, burda düzen bir makine gibi işliyor. Hiçbir şey dışardan gözüktüğü gibi olmuyor. Her an takım değiştirip, ne olduğunu anlamayabilirsiniz. Herşeye hazırlıklı olmalısınız. Geçen sezon Chicago'daydım, şimdi Detroit'teyim. Burası bir şirket'' açıklamasını yaptı.

Nbatr