Siyah-beyazlı kulübün amatör şubelerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Türk Telekom karşısında 3-1'lik seri sonunda play-off yarı finaline yükselen takımlarının önemli bir başarı elde ettiğini belirten Yalçın, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
''İyi bir seri oldu. Kaç zamandan beri şanssızlık yaşıyorduk, şanssızlığımızı kırdık ve bu sezon yarı finale yükseldik. Türk Telekom'un bu kadar büyük bütçesine rağmen biz iyi bir takım kurup, iyi bir arkadaşlık ve iyi bir yönetim oluşturduk. Büyük bir başarı yakalayarak turu geçtik. Şimdi önümüze bakıyoruz.''

Play-off yarı finalinde eşleştikleri son şampiyon Efes Pilsen'in 20 milyon avroluk bütçesiyle Türkiye'nin en büyük bütçeli takımı olduğunu savunan Şeref Yalçın, buna rağmen finale yükselmek istediklerini vurgulayarak, ''Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizler finale yükseleceğimize inanıyoruz. Çok iyi çalışarak Efes Pilsen engelini inşallah aşacağız'' ifadelerini kullandı ve siyah-beyazlı taraftarlardan destek istedi.

Efes Pilsen'in normal sezondaki her iki maçı da kazandığı için, seriye 1-0 geride başlayacaklarını hatırlatan Şeref Yalçın, ''Özellikle Efes Pilsen'in sahasındaki maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Akatlar'da da her zamanki desteklerini bekliyoruz. Taraftarımızın ve camiamızın desteğini arkamızda hissedersek başaramayacağımız hiçbir şey yok'' diyerek görüşlerini aktardı.