Voleybol ve basketbolda erkek ve bayan takımları sezon içinde toplam 6 kupa kazanırken, erkek basketbol takımını lig şampiyonluğu için finale sadece bir galibiyet uzaklıkta.

-FENERBAHÇE ACIBADEM GURUR TABLOSU-
Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, sarı-lacivertli kulüp için yurt içi ve Avrupa kupalarındaki başarılı mücadelesiyle adeta gurur kaynağı oldu.

Sezona ilk kez düzenlenen TVF Süper Kupa mücadelesinde kazandığı kupa ile başlayan bayan voleybolcular, mücadele ettiği 3 kulvarda da zirveye oynadı.

Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2.'lik elde edip, Teledünya Türkiye Kupası'nı kazanan ''Sarı Melekler'', Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde 2009-2010 sezonunu namağlup şampiyon tamamladı.

Erkek voleybol takımı da Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde 2009-2010 sezonunu şampiyon tamamlayarak camiaya büyük sevinç yaşattı.

-BASKETBOLDA 2 KUPA-
Fenerbahçe Ülker ve Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımları sarı-lacivertli camiaya 2 kupa kazandırırken, erkek takımının lig şampiyonluğu için mücadelesi sürüyor.

Bayan takımı, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde 2009-2010 sezonunu namağlup şampiyon tamamlarken, erkek takım Teknosa Türkiye Kupası'nı aldı.

Beko Basketbol Ligi'nde play-off yarı final mücadelesinde Banvit karşısında seride 2-0 önde bulunan Fenerbahçe Ülker, rakibi karşısında alacağı bir galibiyetle adına finale yazdıracak.