Hastane direktörü Hüseyin Çelik, hastanede düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, grup olarak BOTAŞ Spor başta olmak üzere birçok takıma sporcu sağlığı ve sponsorluk alanında destek sağladıklarını belirtti.

Sporcu sağlığının çok önemli olduğunun altını çizen Çelik, ''BOTAŞ Spor ile gelecek yıl da birlikteliğimiz sürecek. Bunun uzun yıllar sürmesini arzu ediyoruz'' dedi.

BOTAŞ Spor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ise Acıbadem Adana Hastanesi ile iyi bir işbirliği içinde olduklarını belirterek, sağladıkları hizmet için teşekkür etti.

Basketbolculardan Gülşah Gümüşay ise oyuncu performansının sağlıkla direkt bağlı olduğunun altını çizerek, hastane yetkililerinin sezon boyunca kendilerine yardımcı olduğunu kaydetti.

Hastane doktorlarından Prof. Dr. Tunay Sarpel ise BOTAŞ Spor ile sezon başında eğitim programları düzenleyerek, oyunculara doğru egzersiz ve sakatlıkla mücadele konusunda neler yapmaları gerektiğini anlattıklarını belirtti. Sezon boyunca oyunculara destek olduklarını ifade eden Sarpel, ''Sakatlıklara zamanında ve doğru müdahale, oyuncuların sahalara yeniden dönmesi için çok önemli'' diye konuştu.

Sarpel ayrıca, 33. Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası eleme grubu karşılaşmalarına hazırlanan (A) Milli Takım'ın aday kadrosuna çağrılan Gülşah Gümüşay ile yaptıkları karşılıklı değerlendirme sonrası, oyuncunun sağlık problemlerinin tekrarlamaması için uzun bir dinlenme sürecine ihtiyacı olduğu gerekçesiyle aday kadroda yer alamamasına karar verildiğini bildirdi.