Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Fenerbahçe Ülker karşısında hiç mücadele etmediklerini ve yenildiklerini söyledi.

Özerhun, yaptığı açıklamada, özellikle ilk yarıda beklemedikleri bir tablo çizdiklerini belirterek, ''Adeta hiç mücadele etmedik. Fenerbahçe Ülker ise tüm maç boyunca disiplinli bir şekilde oynadı ve kazandı. Uzun bir seride bir adım geriye düştük. Hakem yüzünden yenilmedik ama ilk yarıda hakem kararları daha çok bizim aleyhimize oldu'' dedi.

Engin Özerhun, serinin ilk maçında aldıkları yenilgiyi telafi etmeleri gerektiğini vurgulayarak, ''Özellikle kendi sahamızdaki ilk maçta 15 üçlükten sadece 1'ini sokup, düşük bir yüzde bulmamızı normal görmüyorum. Şutlardaki isabet oranımızı yükseltip, en önemlisi daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Bu şekilde serinin ikinci karşılaşmasını kazanırız'' diye konuştu.

-RECEP ANKARALI'YI TEHDİT ETTİĞİ KONUSU-
Genel menajer Özerhun, hakem Recep Ankaralı'yı tehdit ettiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Recep Ankaralı'yı arayıp tehdit ettiği yönünde bir gazetede çıkan habere açıklık getirmek istediğini dile getiren Engin Özerhun, şunları söyledi:
''Pozisyonlar televizyonda tekrar tekrar gösterildiği için ne olduğu daha iyi anlaşılıyor. Ben de birkaç pozisyonla ilgili görüşünü sordum. Çünkü maçta pozisyonu bir kez görüyorsunuz. Recep Ankaralı'nın hakem eğitmeni olması nedeniyle kendisine sormamın çok normal olduğunu düşünüyorum. Bunu ikinci maça yönelik tehdit olarak yorumlamak çok komik. Değil tehdit etmek, ikinci maçı bile konuşmadık. Ben yaşamımda kimseyi tehdit etmedim. Kaldı ki Recep Ankaralı ile olan ilişkimde kendisinden ne hesap sormam, ne de tehdit etmem söz konusu olamaz. Bunu Recep Ankaralı'nın da doğrulayacağına inanıyorum.''