"FORLAN MENAJER OYUNU"

Beşiktaş kulübü eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot, HABER1903'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
-DERBİ SIRADAN BİR MAÇ OLACAK-
Kolot derbinin sıradan bir maç olacağını belirterek, "Yarın Beşiktaş ile Galatasaray bir derbi karşılaşmasına çıkacak ama bana göre sıradan bir maç olur. İki taraf adına da önemli bir mücadele olmayacak. Sadece tarihe bir galibiyet, mağlubiyet veya beraberlik olarak yazılacak. İki takımda düştüğü kötü durumlardan dolayı bu derbiye ilgi olmaz." dedi.
-NİHAT ZORLA GETİRİLDİ-
Kolot Nihat Kahveci konusunda milli oyuncuyu savunarak, "Bunu üstüne basa basa söylüyorum, Nihat Kahveci Beşiktaş'a zorla getirilmiştir. Kahveci'nin İspanya'da keyfi yerindeydi ama Mehmet Topuz fiyaskosundan sonra bu olayı örtbas etmek için Beşiktaş'a getirilmiştir. Bence sadece Nihat'ın üzerine gidilmesi son derece yanlıştır. Nihat Beşiktaş'ın çocuğudur. İleride de Beşiktaş'a hizmet verecektir. İspanya'da yakaladığı başarıyı Türkiye'de yakalayamadı. Ama Nihat Beşiktaş'tan giderken de gelirken de para kazandırmıştır.
-FORLAN GELECEK-
Celal Kolot Beşiktaş'ın Diego Forlan'ı kadrosuna katacağını dile getirerek, "Avrupa'da Türk asıllı oyuncular bakılıyor. Forlan'ı büyük ihtimalle alacaklar. Hocayı da oradan bakıyorlar. Lucescu olmayacak gibi gözüküyor. O olmazsa belki Türk olarak Fatih Terim, ya da Atletico Madrid'in hocası Flores veya Portekizli bir hoca olabilir. Atletico madrid'in başkanının yaptığı açıklamalar ve menajer oyunlarına kesinlikle inanmayın. Bu arada Tayfur Havutçu bana göre takımda kalmayacak. Ben kalmasını çok istiyordum, ancak öyle görünüyor ki yönetim bunu istemiyor." dedi.
-HER MAYIS STADA KAZMA VURULUYOR-
Kolot son olarak yeni stat projesiyle ilgili olarak ise " Mayıs ayı geldi. Her Mayıs ayında İnönü Stadı'na kazma vuruyoruz. Fulya'nın hali ortada alt yapı çok kötü durumda. Beşiktaş Avrupa'dan yıldız oyuncu alıp taraftarı kandıracağına kendi öz kaynağına dönmeli." diyerek sözlerini tamamladı.


- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.