Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Salzburg kenti yakınlarindaki Leogang kasabasında sürdüren Beşiktaş çalışmalarına sabah antrenmanıyla devam etti. Çok sayıda gurbetçi taraftarında izlediği antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Teknik direktör Tayfur Havutçu yönetimindeki antrenmana Portekiz'den dönen Queresma katılırken hafif rahatsızlığı bulunan Egemen katılmadı. Antrenör Rober Koch idaresinde kondisyon çalışmasıyla antrenmana başlayan siyah-beyazlı futbolcular beşe iki pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra topla yeni oyunculardan oluşan takım ile eski futbolculardan oluşan takım yarı sahada çift kaleç maç yaptı.
Beşiktaş'ın Avusturya kampında İspanyol futbolcu Guti'nin takım için neşe kaynağı olması dikkati çekti.

SIDNEI VE BEBE'NİN BASIN TOPLANTISI
Beşiktaş'ın kiralık futbolcusu Sidnei Beşiktaş'ın hedeflerine varması doğrultusunda kendisinin de katkı sağlamak istediğini söyledi. Siyah-beyazlı takımın iki yeni futbolcusu Sidnei ve Bebe antrenman sonrası birlite basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sidnei, Beşiktaş'a elinden gelenden fazlasını vermek için çalıştığını ve önemli olanın Beşiktaş'a nasıl faydalı olunabileceği sorusu olduğunu ifade etti. Beşiktaş'ta tek takım, tek grup olduklarını dile getiren siyah-beyazlı oyuncu sezon sonuna kadar da öyle kalacaklarını belirterek, ''Yapmamız gereken iyi çalışıp çalışmalarımızı sahaya yansıtabilmek'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın Manchester United takımından kiraladığı Bebe de tek düşüncesinin Beşiktaş olduğunu belirterek, ''Buraya kiralık geldim ama Beşiktaş'ın oyuncusuyum . Burada iyi goller atıp Beşiktaş'ı kupalarda hedeflerinde başarıya götürmek istiyorum'' dedi.

Kendisinin Beşiktaş'ta İngiliz futbolcu Ferdinand gibi hatırlanmak için çalışacağını ifade eden Bebe, bunun olup olmayacağının hep birlikte görüleceğini kaydetti.

Bebe, Türk futbolu hakkında çok fazla bilgisi olmadığını ancak yeni yeni güzel şeyler öğrendiğini vurguladı. Beşiktaş'ta birlik ve beraberliğin çok iyi olduğunu ifade eden Bebe takımda tüm futbolcuların hedefinin Beşiktaş'ın başarısı olduğunu dile getirerek, ''Beşiktaş'ta tüm futbolcuların çabası gayesi aynı. Bu anlamda takımda kime görev verilirse verilsin aynı gaye için mücadele edecektir'' dedi.


kaynak:ligtv