Rusya´nın Zenit Kulübü´nde oynayan ve son dönemlerde adı sıkça Trabzonspor´la anılan Fatih Tekke, telefonla bağlandığı bir televizyon programında, hakkında çıkan iddiaları yanıtladı.



Tekke, "Benim Trabzonlu ve Trabzonsporluluğumun tartışılmasına müsaade edemem" dedi. Trabzonspor´a transferi maddi anlaşmazlıktan dolayı gerçekleşmediği haberlerini reddeden Fatih Tekke, "Bordo-mavili bir taraftarın, benim Trabzonspor için maddi sorun çıkardığımı düşünmesi bile beni üzer. Böyle birşey yok" diye konuştu.

20 gün önce Trabzonspor Kulübü'nden telefonla aradıklarında bir rakam vermediğini sözlerine ekleyen Fatih Tekke, 1.5 ay önce Türkiye´den Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulübü'nden resmen teklif aldığını söyledi.

"Futbolun son dönemlerine geldi" yorumlarına katılmayan Fatih Tekke, "Daha 30 yaşındayım ve 3´ü üst düzey olmak üzere dört yıl daha futbol oynarım. Bunu düşündüğüm için Türkiye´ye dönmek istiyorum" diye konuştu.

"Gözden uzak olunca, gönülden de uzak olduk galiba" diyen tecrübeli futbolcu, transfer için 1.5 aylık sürenin olduğunu ve teklif gelmesi halinde Türkiye´ye dönebileceğini belirtti.

fanatik.ekolay.net