İspanya´da bulunan ve Beşiktaş Yönetimi´nin İstanbul´a davet ettiği Matias Delgado, “Tedavilerimi aksatmak istemiyorum. Nasıl olsa takım geliyor. Burada görüşürüz” dedi.



Beşiktaş’ta kriz haline gelen Matias Delgado konusunda sıkıntılar bir türlü aşılamıyor. Bir an önce bu krizi çözmek isteyen Siyah-Beyazlı yöneticiler, Arjantinli futbolcuyu İstanbul’a davet etmişlerdi. İspanya’da ameliyat olan yıldız oyuncu da önce bu öneriyi kabul etmiş ve pazartesi günü İstanbul’a geleceğini açıklamıştı. Ancak daha sonra Matias Delgado fikrini değiştirdi ve İspanya’da görüşmek için yöneticilere haber gönderdi.



‘Daha erken iyileşebilirim’
İspanya’da bıçak altına yatan ve iyileşme dönemini de bu ülkede geçiren yıldız futbolcu, “Şu an için tedavi sürecimi aksatmak istemiyorum. Çünkü beklenenden daha kısa bir süre içerisinde sahalara dönebileceğim söyleniyor. Böyle bir ortamda İstanbul’a gelemem. Zaten takım da Barış Kupası için İspanya’ya geliyor. Bu nedenle İspanya’da görüşelim. Hem menacerliğimi yapan babam da burada olacak. Sözleşmem konusunda herhangi bir anlaşma yaparsak, sorun yaşamayız” dediği kaydedildi. Siyah-Beyazlı yöneticilerin de hem Delgado’yu ameliyat eden doktorla bir görüşme yapacakları, hem de Arjantinli futbolcuyla masaya oturacakları kaydedildi.

fanatik.ekolay.net