Beşiktaş’ın, Yıldıray Baştürk konusunda hevesli olduğunu gören Alman kulübü fiyat



Beşiktaş'ın, Yıldıray Baştürk konusunda hevesli olduğunu gören Alman kulübü fiyat artırımına gitti, Başkan Yıldırım Demirören geri adım attı. Kartal'ın, Deco konusunda görüşmelerini devam ettirdiği de ifade edildi


Kartal'ın Yıldıray Baştürk'ün transferinde Stuttgart ile arasında parasal kriz çıktı, Beşiktaş geri adım atarak kolay teslim olmayacağını gösterdi.
Siyah-beyazlı yönetimin 10 numara konusunda sıkıntıda olmasını fırsat bilen Alman kulübü yöneticilerinin, bu oyuncunun bonservisinde fiyat artırımına gittiği bildirildi. Başkan Yıldırım Demirören'in, bu gelişmeler karşısında şimdilik görüşmeleri dondurduğu vurgulanırken, bu transferde kulüp adına yetkiyi Nihat'ın Menajeri Murat Kuş'a verdiği belirtildi.
Yıldıray Baştürk ile parasal konularda sıkıntıların aşılması durumunda Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, çarşamba günü Stuttgart Yönetimi ile bir kez daha görüşeceği öğrenildi. Ancak Yıldıray isminin basına yansımasından sonra ciddi eleştiriler alan yönetimin başka alternatifler üzerinde de durduğu ve gizli bir çalışma yürüttüğü ifade edildi.
1 Eylül'de bitecek olan transfer dönemi içinde hala yabancı bir transfer umudunu da sürdüren siyah-beyazlıların, Chelsea'den Deco için çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi. Beşiktaş Yönetimi bu konuda kimseye ser verip sır vermezken, camiadan sızan haberlere göre Delgado veya Bobo'dan birinin gönderilmesi halinde Deco'nun İstanbul'a getirileceği öğrenildi. Özellikle sözleşmesinin askıya alınması konusunda sürekli problem çıkaran Delgado ile yeniden pazarlık masasına oturulabileceği bildirildi.

Serdar SARIDAĞ-Milliyet