Beşiktaş'ta seçimli olağan genel kurul giderek yaklaşırken başkan adaylarına bir yenisi daha eklenmek üzere!..


Daha önce Murat Aksu'nun Yıldırım Demirören'e karşı adaylığını açıklamasının ardından eski yöneticilerden Metin Keçeli de başkan adayı olabileceğini söyledi.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem programına katılan Keçeli, “Hikmet Çetin aday olmadığı için benim adaylığım konusunda ciddi bir baskı oluştu. Bu konuda son kararımı birkaç gün içinde vereceğim” dedi.

SON KARARIMI BİR KAÇ GÜN İÇİNDE VERECEĞİM
Son dönemde aday olması için sık sık baskılar geldiğini söyleyen Keçeli, “Hikmet Çetin’in aday olmasını çok istedim. Eğer sayın Çetin aday olsaydı onun yönetiminde yer alırdım. Sayın Çetin aday olmayınca benim aday olmam için ciddi bir baskı oluştu. Bu konuda görüşmelerim devam ediyor. Birkaç gün içerisinde son kararımı vereceğim” diye konuştu.

SEBA HERKESİN BAŞKANI
Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın bu süreçte kimsedene yana bir tavır sergilememesini çok doğru bulduğunu ifade eden Keçeli, sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Seba’ya yakınlığımdan dolaylı ‘Seba, Keçeli’nin yanında’ diye bir algı oluşmasından mutlu olmam. Süleyman Seba herkesin başkanıdır.”