Delgado'nun nefesini ensesinde hissediyor

Rodrigo Tabata, Delgado'nun nefesini ensesinde hissediyor... Mustafa Denizli onayladı, Ocak ayında Delgado takıma geri dönüyor. 8 milyon Euro'ya alınan ve ilk 11'e bile girmekte güçlük çeken Tabata ise 'gönderilecekler' listesinin ilk sırasında...



Delgado kasığından ameliyat olduğunda, teknik direktör Mustafa Denizli yaratıcı bir oyuncu istediğini yönetime bildirmişti. Tecrübeli hocanın, Başkan’dan talebi kelimesi kelimesine şuydu: Koşan ve üreten bir yıldız almalıyız. 10 değil, 10.5 numara olmalı... Transfer dönemi kapanırken, Delgado sözleşmesinin askıya alınmasına razı oldu, saatler içerisinde birçok isim gündeme geldi. Başkan Yıldırım Demirören kararını verdi ve Gaziantepspor’un Brezilyalı yıldızı Rodrigo Tabata’yı 8 milyon Euro’luk bonservisle Siyah-Beyazlı renklere kazandırdı.

Gözden düştü
Tabata’nın sahadaki performansı, 8 milyon Euro’luk bonservisini gölgelemeye yetmedi. Siyah-Beyazlı takımın orta sahadaki beklentilerini karşılamak bir kenara, Sambacı ilk 11’de bile forma giymekte güçlük çekmeye başladı. Matias Delgado’nun ocak ayında takıma döneceğini müjdeleyen teknik direktör Denizli’nin, Tabata’yı gönderilecekler arasına koyduğu iddia ediliyor.