Denizli Holosko'yu idmandan kovdu !

Ümraniye'de dün Denizli fırtınası vardı. İdman öncesinde oyuncularını fırçalayan tecrübeli hoca, çalışma sırasında da istediklerini yapamayan Filip Holosko'yu sahadan attı.



Alınan her kötü sonuçtan sonra gülümsemesi ve rahat tavırlarıyla güven veren Beşiktaş’ın hocası Mustafa Denizli, önceki günkü Belediye yenilgisinden sonra Ümraniye’yi cehenneme çevirdi. Dünkü idman öncesinde öğrencilerini çevresine toplayan deneyimli çalıştırıcı, “Kasımpaşa maçından sonra size ‘Böyle karşıma çıkmayın, buraya bile gelmeyin’ demiştim. Hiçbiriniz anlamamışsınız. Daha beter gelmişsiniz. Bu iş böyle gitmez. Aranızdaki çürük elmalar ayıklanacak. Geçen sezonun çifte şampiyonu üç maç kaybetmez. Bu utanç verici bir durum. Bana mazeret üretmeyin. Giden gitsin. 11 kişi kalsak da ben bu takımı şampiyon yapacağım” diyerek oyuncularına gözdağı verdi.

Önce Rıdvan, sonra Holosko
Ancak Denizli’nin sinirli tavırları bununla son bulmadı. Gergin ortam, idmana da yansıdı. İstasyon çalışmasında önce sakatlanan Rıdvan’ı azarlayan Denizli, isteksiz davranan Holosko’yu da fırçaladı. Hocasının istediklerini yerine getiremeyen Slovak oyuncuyu uyaran Denizli daha sonra daha fazla dayanamayıp, “Çık dışarı Holosko. Git, sahanın çevresinde iki tur koş” diye bağırıp, öğrencisini cezalandırdı.


Kaynak : Fanatik