Takımımız Konya Şekerspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile tamamladı.

Beşiktaşımız yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Konya Şekerspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile tamamladı. Yoğun kar yağışı altında ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana tedavileri devam eden Hakan Arıkan, Uğur İnceman ve Ferrari'nin yanı sıra soğuk algınlığı geçiren Yusuf Şimşek katılmadı. Bu futbolcuların yanı sıra cezalı olan İbrahim Kaş'ta Konya Şekerspor maçında forma giyemeyecek.

Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana takım halinde koşularla başlayan Siyah Beyazlı oyuncular, çeşitli pas çalışmalarının ardından tam sahada yapılan taktik maçı ile antrenmanı tamamladı. Teknik direktör Mustafa Denizli yarınki maç öncesi oyuncularını kampa almayacağını açıklarken, Siyah Beyazlı futbolcuların yarın saat 12.00'de Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacağı öğrenildi.

Denizli'nin yarın ki mücadelede bu sezon fazla forma şansı bulamayan oyuncularına şans vereceği öğrenilirken, Beşiktaş'ın Konya Şekerspr karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Ramzan, Rıdvan, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail Köybaşı, Necip, Fink, Serdar Özkan, Tabata, Tello, Nobre


Öte yandan Beşiktaş son dört sezonda üç kez kazandığı Türkiye Kupası'nda bu sezonki macerasını, yarın Konya Şekerspor ile oynayacağı karşılaşma ile noktalayacak. Aldığı üst üste mağlubiyetlerle D Grubu'nda son sıraya yer alan ve hiç puan alamayan siyah-beyazlıların, tur atlama şansı bulunmuyor.

Kaynak: DHA