Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ankaragücü beraberliğini değerlendirdi; şampiyonluk yarışı hakkında da konuştu.

Denizli'nin açıklamaları şu şekilde:
"Kayıp puanla döndüğümüzü söyleyebiliriz. Ankaragücü'nün kadrosu bu ligin en iyi 3-4 takımından bir tanesi. Geçen süreç içerisinde belli bir dönem zorlandılar. Şimdi birbirini tanıyan, daha iyi anlaşan bir takım olarak karşımıza çıktılar.

0 puanla da dönebilirdik, 3 puanla da dönebilirdik. Çok müthiş bir mücadele oldu. Kazanıp dönmek bizim için büyük bir avantajla devam etmek demekti. Aldığımız skor avantaj mı, dezavantaj mı hafta sonunda göreceğiz.

Şartları zorladık kazanmak için. Klasik lafları söylemeye gerek yok, tablo açık.
Kaybedeceğimiz toplam puanları aşağı yukarı sınır olarak kaybettik. Önemli futbolcularımız bu maçta yoktu. Sürekli olan oyuncuların olmaması sorun yaratabilir ama bu futbolcular Beşiktaş'ın şampiyonluğu için kadroda bulunuyorlar."

ROGER LEMERRE: "KAZANABİLİRDİK"
Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, Beşiktaş karşısında çok iyi oynadıklarını, ancak rakiplerinin iyi direndiğini söyledi.

Lemerre'nin açıklamaları da şu şekilde:
"Gösterilen çabalar ödülünü alamadı bugün. Takımımız için çok iyi oynadı. Oyunun tamamında çok iyiydik. Kollektif oyun ortaya koyduk ve hata yapmadık taktik ve teknik anlamda. Sadece son vuruşlarda eksiğimiz oldu.

Beşiktaş gibi büyük takıma karşı çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Aslında maçı kazanabilirdik, fakat olmadı. Beşiktaş çok iyi direndi. Beşiktaş, Türkiye'nin iyi takımlarından ve şampiyonluk adaylarından, onlara başarı diliyorum."