Beşiktaş'ta devre arasından bu yana (A)2 Takımı'nda forma giyen Batuhan Karadeniz, en büyük hatasının (A) Takım'ın devre arası kampına gitmemek olduğunu söyledi, transfer teklifleri hakkında görüş bildirdi..




Batuhan, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, neden (A) takımda olmadığını kendi kendine sorduğunu ve buna bazı cevaplar verdiğini ifade ederek, ''İkinci devre başından bu yana ne idmana, ne de BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne giremedim. Benim de yanlışlarım oldu tabii, ama biraz uzun sürdü diye düşünüyorum. Bazı oyuncularımız takımda yer almazken gerçekten şans bekledim ama kısmet değilmiş'' dedi.

En büyük hatasının devre arası kampına gitmemesi olduğunu itiraf eden Batuhan, ''Keşke kampa gitseydim. Ben kiralık olarak gönderileceğimi düşünüyordum. Başkanımız da 'kiralık göndermek Batuhan'a ödül olur' açıklamasını yapıp, göndermeyeceğini söyledi. Doğrusunu da söyledi'' diye konuştu.

-''AVRUPA'DAN TEKLİF VAR''-
Batuhan, yurt dışında futbol oynamanın her oyuncunun hayali olduğunu dile getirerek, ''Böyle bir teklif var. İnşallah yurt dışında oynamayı isterim'' dedi.

Bundan sonrası için, menajeri Ahmet Bulut ile birlikte kendilerine yön çizdiklerini anlatan genç futbolcu, şunları söyledi:
''Her duruma göre program yapıyorum. Beşiktaş'ın oyuncusuyuz, bize 'git' demeden gidemeyiz, buna göre plan yaptık. Efendice çekilip bekleyeceğiz oynayacağımız zamanı. En önemli anı, çıkış yakalayacağımız bir anı bekliyoruz. O an bize yavaş yavaş gelmeye başladı. Bunu hissediyorum. Beşiktaş'ta kalırsak, kalmazsak gideceğimiz takımda savaşacağız.''

-''EN BÜYÜK SORUNUM DİYALOG''-
Batuhan, teknik direktör Mustafa Denizli ile diyalog sorunu yaşadığını ifade etti.

''En büyük problemim Mustafa hocayla diyaloğum olamaması'' diyen Batuhan Karadeniz, ''Ben hiçbir hocaya 'beni niye kadroya almadın?' diye soramıyorum. Bu bana yakışmaz, hoca da bana herhangi bir açıklama yapmaz, yapma zorunluluğu yok. Benim diyalog sorunum var. Kiralık gideceğimi düşündüm ve devre arasında kampa gitmedim, gitseydim şu anda (A) takımda oynuyor olurdum. Devre arasında kiralık gitmeyi isterdim. Seneye de kiralık verirlerse iyi bir takıma gitmeyi, vermezlerse evim olan Beşiktaş'ta kalmak isterim'' şeklinde konuştu.

-''98 KİLOYUM''-
Batuhan, şu anda 98 kilo olduğunu belirterek, ''(A) takımda olduğum zaman 104 kiloydum. Kilo hemen verilebilecek bir şey değil. Bu kişisel mutluluğa bağlı bir şey, üzgün olduğum zaman kendimi yemeğe veriyorum. Önünü göremezsen karamsar oluyorsun, eve kapatıyordum kendimi. Mutsuz olduğum günlerde fast-food yiyorum ve kilo alıyorum. Mutlu olduğumda ise kendimi idmanlara veriyorum'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile oynadıkları bir maçtan sonra, 'Bobo'ya neden pas atmadığı?' şeklindeki bir soruyu, ''Ben kral yapmaz, kral olurum'' diye asla yanıtlamadığını kaydeden Batuhan, bunun gibi söylemediği birçok şeyin medyada yer aldığını öne sürdü.

Batuhan, ''Evlendim'' şeklinde açıklama yaptığını da belirterek, ''Evet, evlendiğimi söyledim. Ancak bir bardan çıkarken, genç kızların ilgisinden kurtulmak için 'evlendim' dedim. Aslında evli değilim. Ama uzun süredir bir kız arkadaşım da var'' dedi.

Günde çift idman yaptığını ve (A) takımda oynamayı hak ettiğini düşündüğünü de kaydeden Batuhan, ''Gelecek sezon kadroya alınıp alınmayacağımı hep beraber göreceğiz. Mustafa Denizli hocamızın benim kadar çocukları var. Onlar için bazen yaptıkları hatalara gözünü kapatmıştır. O da benim hatalarıma gözünü kapatacaktır. Bunu da yaparsa kadroya alacaktır'' diyerek sözlerini tamamladı.