Mordecai
" The Hunter "


Mordecai'nin geçmişi tam olarak bilinmiyor.Kendisi pandora'ya Quinn isimli bir yabancıyı aramak üzere geliyor. Quinn'i ölü bulmasıysa avını sonlandırmak yerine yeni avcının peşine düşmesine neden oluyor.Mordecai , keskin şişancı tüfeğü ve tabancalar başta olmak üzere ateşli silahlarda oldukça etkili bir sınıf. Çoğu yeteneği kritik hasar vermeye odaklanmıştır ve özel yeteneği olan yırtıcı kuş bloodwing ile saldırabilir.





LİLİTH
" The Siren "


Lilith aslında bir insan değil. Kendisi siren isimli uzaylı ırkının son kalan 6 üyesinden biri. Lilith'in pandora'da bulunma amacı Vault'u bulmaktan çok gezegende olduğunu öğrendiği Siren'i bulmaktır.Lilith araştırmaya devam ettiği sürece Vault ve Siren'lerin kaderi arasındaki ilişkinin çok farklı boyutlarını görecek.Siren sınıfı daha çok gizliliğe ve düşmanın arkasından dolaşmaya dayalı.Lilith aynı zamanda görünmez olabiliyor,arkadaşlarının verdiği hasarı arttırıp düşmanların üzerinde olumsuz etki yaratabiliyor.


ROLAND
" The Soldier "
Roland , Atlas Corparation için çalışmış eski bir asker. Pompalı ve makineli tüfekleri etkin biçimde kullanabiliyor.Hasar verme konusunda inanılmaz başarılı olmasının yanı sıra müttefiklerine kurşun ve sağlık sağlayan aletleri savaş alanına kurabiliyor.



Brick
" The...Brick
"

Brick'in "Skill Tree"sini görmek için tıklayın


Diğer karaktarlerin aksine Brick'in kendin ait kayda değer bir öyküsü yok. Hayatı boyunca karşısına çıkan her şeyin ağzını burnunu çıplak ellerle kırarak geçiren Brick , herks gibi Vault'u bulmak istiyor.Ve vault'un ne olduğu veya onunla ne yapacağı konusunda hiçbir fikri yok . Brick patlayan şeyleri ve yumruklarıyla gördüğü herşeye vurmayı sever. Özel yeteneği sayesinde kendine enjekte ettiği serum , kısa sürede iyileşmesini ve aşırı güçlenmesini sağlıyor.