NOT : Tuşlar rakip kalenin sağ tarafta olduğu varsayılarak anlatıldı. Eğer rakip sol taraftaysa hareketi yapmak için anlatılan tuş kombinasyonununda sağ tuş yerine sol tuş, sol tuş yerine sağ tuş kullanacaksınız.

Topun Üstünde 360 derece dönme hareketi (Marsilya Ruleti) :
VİDEO İÇİN TIKLA
Kaleye doğru sağ ok tuşu ile gidiyoruz. Hızlı koşma tuşuna basmayın. Hareketin sonuna kadar elimiz Shift tuşunda, sağ okdan elimizi çeker çekmez çok seri bir şekilde sol tuş, aşağı tuş, sağ tuş'a basıyoruz. Yani tuşlarla yarım daire çiziyoruz. Her tuşa basmadan önce diğer tuştan elimizi kaldırmamız lazım. Sadece shift tuşu hareket sonuna kadar basılı olacak.

Ronaldo Hareketi :
VİDEO İÇİN TIKLA
Ronaldo'nun sıkça yaptığı bu hareketi bütün futbolcularla yapmak mümkün. Dikkat etmeniz gereken şey seri olmak.
Top ayağımızda kaleye doğru gidiyoruz. Hareket bitene kadar shift tuşu basılı olacak ve hızlı koşma tuşuna gene basmayacaksınız.Sağ tuşla kaleye gidiyoruz, elimizi sağ tuştan çeker çekmez seri bir şekilde sol tuş, sağ tuş yapıyoruz. İlk harekette olduğu gibi her ok tuşuna basmadan önce diğerinden elimizi çekmemiz gerekiyor.

Topu Hafif Kaldırma :
VİDEO İÇİN TIKLA
Sağ okla kaleye doğru koşarken shifte basılı tutarak elimizi sağ oktan çekiyoruz ve hiç bekletmeden gene sağ oka basıp çekip sol oka basıyoruz. Çok seri yapmanız lazım.

Ronaldinho ve Ronaldo Hareketleri :
Bu hareketi sadece özel oyuncularla yapabilirsiniz. Önce hareketi anlatalım.
Elimiz sağ tuş ve shift tuşun da kaleye doğru ilerliyoruz. Tuşları bırakmadan yukarı, aşağı, yukarı aşağı yapıyoruz seri bir şekilde.

Ronaldinho ile yaparsanız bu videodaki hareket ;
VİDEO İÇİN TIKLA

Ronaldo ile yaparsanız bu hareket ;
VİDEO İÇİN TIKLA


EMEĞE SAYGI...