Merhaba Cesur Savaşçı:

Seçkin Truva savaşçıları için zorlu sınav asıl şimdi başlıyor. Yeni seviye, yeni maceralar, yeni zorluklar ve çok daha fazlası. Yeni seviye paketi ile eklenecek olan yenilikler aşağıda belirtildiği gibidir.

[ A - Maksimum Seviye nırı Yükseliyor ]

Mevcut olan 59 Seviye sınırı Günceleme Paketi ile birlikte 60'a yükseltilecek. Seviye artışı sonrasında bir çok yenilik Korkusuz Savaşçıları bekliyor olacak.

- 60 seviyeye özel yeni Destansı Eşyalar.


Barbar:


Mirmidon:


Korucu:


Katil:


Magus:


Pagan:


- 60 Seviye oyuncular için özel, Yeni Savaş Alanları.

Not: 60 seviye oyunlar kendi aralarında savaşa katılacağı için Onur Puanlarıda eşit seviyede dağılacak.

- Karakteriniz Yeteneklerinizin 60 seviye derecelerini kullanabileceksiniz.

- 59-60 Seviye görevler eklenecek.


[ B - Cennet Kulesi (Seviye 60) ]

Cennet Kulesi Kurtarılmayı bekliyor!

Gökyüzüne doğru uzanan bu muhteşem kule uzun süredir nefret ve öfke dolu yaratıkların kontrolü altında, hiç kimsenin girmeye cesaret edemediği bu zorlu kalenin artık feth edilmesi gerekiyor. 60 Seviye Titanlar, Avcılar, Büyücüler Cennet Kulesi tırmanışında kendinizi hiç görmediğiniz, adını bile duymadığınız vahşi yaratıklar ve acımasız bosslar ile karşı karşıya bulacaksınız. Bu süreçte kimi tarihin sayfaları arasında unutulup gidecek, Kulenin koridorlarında kaybolacak, kimi savaşçılar ise ülkelerine kurtarılmış bir kalenin gururu ve Destansı ganimetler ile geri döneceklerdir.

Şimdi; Savaş boruları çalıyor, kılıçlar bileniyor, ok yaydan çıkmaya hazır. Bu sonu gelmeyen kulenin tırmanışında zirveye ulaşmak sadece gerçek savaşçıların ulaşabileceği bir erdem.

Hiçbir zaman unutamayacağın serüven “Cennet Kulesi Zindanı” Ekibin ile beraber seni bekliyor.



Bilet aracılığı ile girilecek olan Cennet Kulesi Cesur Savaşçılar için zorlu bir yolculuk olacaktır. Birbirinden zorlu Canavarlar, Mini Bosslar ve Zindan Boss'u Cennet Kulesinde savaşçıları bekliyor olacak. Ana şehirlerde bulunan ışınlayıclar aracılığı ile gidilen Cennet Kulesi Sparta ve Truva İçin Aşağıda belirtildiği yerlerde bulunmaktadır.

Ventura Işınlanma Bölgesi:



Silenta Işınlanma Bölgesi:



Not: Biletler Işınlanmaların hemen yanında bulunan NPClerden alınmaktadır.

Cennet Kulesi Amacı: Cennet Kulesi günlük görevlerin tamamlanması üzerine kurulu bir zindandır. Hergün yenilenen görevler sayesinden birbirinden özel eşyalar kazanbilirsiniz.

Not: Zindan içerisinde bulunan canavar ve bosslar eşya düşürmezler Dra veya Kutsallık kazanılır. Görevlerin tamamlanması halinde Kristal Sandık ve Saf Gümüş elde edilir.

Not: Kristal Sandıklardan Destansı eşyalar çıkmaktadır.

[C] Şehirler ve Argos Bölgesinde Kutsal Taşların seviyeleri Yükseltildi:


- Mevcut Kutsal Taşların seviyeleri 50'den 60'a yükseltildi.


Cennet Kulesi Fragman:




Hemen Kaydolmak için Buraya Tıklayınız!!!
İyi Oyunlar...