Colin Mc Rae DİRT 2 süper bir yarış oyunu,herkesin oyunu yüklemesini istiyoruz, hamachi ile oynayabiliyoruz,oyunu nasıl indireceğin altta yazıyor,sitemize kolay erişmek için hemen sık kullanılanlara kaydedin.
hamachi ağımıza hemen katılın hergün 50 online
ağ: turnuva77
şifre: 123
oyunu yükledikten sonra oyun açmayabilir veya ekran karanlık çıkabilir,panik yapmayın....aşağıdaki dosyayı indirip anlatılanları yaptıktan sonra oyun açılacak ve oynayabileceksiniz.
NASIL OYNAYACAĞIM? ve AYARLAR
önce buradan dosyamızı indiriyoruz,ve altta anlatılanları adım adım yapıyoruz: http://dl.dropbox.com/u/37484781/Dirt 2 dosyalar.rar
a) üstteki dosyayı indirdikten sonra winrarla açıyoruz ve (1) nolu klasörün içindeki "xlive.dll" dosyasını windows\system32 klasörüne yapıştırıyoruz
b) (2) nolu klasördeki libraryfiles.exe programını kuruyoruz.
c) (3) nolu klasörün içindeki gfwlivesetup dosyasını çalıştır ve kur
d) teknogods dosyasını buradan indiriyoruz: http://dl.dropbox.com/u/37484781/teknogods.rar
teknogods dosyası indikten sonra winrar ile aç ve içindekileri oyunun kurulu olduğu klasöre yapıştır.
oyunun kurulu olduğu klasör: C:\programfiles\codemasters\dirt2 içine at.
ve ardından yapıştırdığın yerde connectionowerridehamachi.exe dosyasını göreceksin,ona tıkla ve çalıştır.
dosyadaki ayarlarımız bitti
e) şimdi save hesabı oluşturacağız...önce oyunu açıyoruz ve home tuşuna basıyoruz ve alttaki siteyi okuyup oyunun içinde orada anlatıldığı gibi save hesabı oluşturuyoruz.
hesap oluşturma resimli anlatım: Dirt 2 Save Sorunu Çözüm
oyunu girmeden ve açmadan önce dllload dosyasını çalıştırıyoruz ve pencereyi açık bırakıyoruz...ardından oyuna giriyoruz ve multiplayer\local network kısmına geliyoruz...local network'e girmeden önce klavyede F12 tuşuna basıyoruz,(working sesi ni duyuyoruz ve kurulu oyuna giriyoruz.)..lobbye girince F12 tuşuna tekrar basıyoruz ve "transfer completed"sesini duyuyoruz.işlem tamamdır....bu dll load olayını oyun kuran kişinin yapmasına gerek yok,sadece kurulu oyuna katılacak kişi yapacak.
not: dllload dosyası oyunun yüklü olduğu klasörün içinde,ordan tıkla....
not: oyunu oynarken; hata raporu gönder,gönderme şeklinde bir mesaj çıkarsa önemsemeyin..altta oyuna tekrar tıklayın,oyun devam eder.
not: dirt2 kesinlikle kotadan yemez arkadaşlar,rahat olun.
Dirt 2 Sistem Gereksinimleri
Minimum Gereksinimler :
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: Intel Pentium 4 3.0Ghz, AMD Athlon 64 3400+
Bellek: 1 GB RAM (Vista için 2 GB)
EKran Kartı: GeForce 6800 / Radeon X1550 veya daha üstü
HDD : 1.6 GB boş alan (Demo için)
Önerilen Gereksinimler :
DirectX 11 için geliştirilmiş
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: Intel Core i7 veya AMD Phenom II
Bellek: 3 GB RAM