Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun durumu mayıs ayında kesinlik kazanacak. Mayıs 2012'de sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu ve sözleşmesi bitecek diğer oyuncularla ilgili görüşmeler mayıs ayında yapılacak olan genel kuruldan sonraya kaldı.
Sarı-Lacivertli yöneticiler 2 alternatifli bir yol haritası çizdi. Bunlardan birincisi, bu futbolcuların kontratlarını 1 yıl uzatmak. Diğeri ise görüşmeleri mayıs ayında yapılacak olan genel kurul sonrasına bırakmak. Yönetimin önündeki alternatifleri değerlendirip en doğru kararın mayıs ayındaki genel kurul sonrasına bırakılması yönünde karar vermesi bekleniyor.

Sarı-Lacivertli yöneticilerin bu kararı almalarının sebebi, etik anlamda mayıs ayındaki genel kurulda olası bir yönetim değişikliği yaşanması halinde görevi devralacak yeni kişilerin rahat şekilde çalışmalarını sağlamak olduğu öğrenildi.

İMZALAR EN FAZLA 1 YILLIK

Bu noktada, sözleşmelerini uzatmak isteyen futbolcuların kontratlarının, şu an için uzatılmasının gündemde olmadığı öğrenildi. Oyuncuların Sarı-Lacivertli kulüple ilgili gelecekleri şu an belirlenmeyecek ve mayıs sonrasına bırakılacak.

Olası yeni yönetimle ilgili bir karar şimdiden alınmamış olacak. Eğer şu an herhangi bir karar alınırsa da, kontratlar uzun soluklu değil, sadece 1 yıl uzatılacak.