Fenerbahçe'nin gündeminde olan Oscar Cardozo için menajerinden açıklama geldi. Golcü oyuncuya İngiltere, İtalya ve Türkiye'den teklifler var.

TÜRKİYE'DEN İLGİ VAR

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Oscar Cardozo'nın menajeri Aldave Pedro İngiliz basınına oyuncunun geleceği ile ilgili bazı ipuçları verdi. Pedro, Cardozo ile ilgilenen bir çok kulüp olduğunu söylerken; 'Cardozo için kararı kulüp başkanı verecek. Bazı teklifler var. İngiltere, İtalya ve Türkiye'den ilgi gösteren takımlar var. Cardozo için İtalya Ligi uygun olabilir. Net bir durum yok. Benfica karar verecek' dedi.

JESUS KALDI YOL GÖZÜKTÜ

Benfica'nın bu sezon yaşadığı hayal kırıkları sonrası teknik direktör Jorge Jesus ile kavga eden Cardozo'nun takımdan ayrılmak istediği iddia ediliyor. Jesus'un Benfica ile 2015 yılına kadar sözleşme yenilemesi de golcü oyuncunun takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Portekiz basınına göre Benfica, Cardozo için 15 Milyon Euro talep ediyor. Golcü oyuncu ile ilgilenen takımlar arasında Liverpool, Napoli, Juventus ve Fenerbahçe'nin olduğu iddia ediliyor.

Golcü oyuncu bu sezon ligde 25 maçta 16 gol atarken, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 9 maçta 7 gol kaydetti.