Ali Yıldırım'ın bizzat ilgilendiği operasyon tüm hızıyla sürüyor.


1) SHEVA
Ali Yıldırım’ın bizzat ilgilendiği operasyon tüm hızıyla sürüyor. Süper yıldız için haftalık 50 bin pound gözden çıkarıldı.
Shevchenko önümüzdeki sezon Fenerbahçe formasını giyecek mi?.. Şu anda bu konuda kimse yüzde 100 garanti veremez ama ortada bir gerçek var ki; o da Sarı-Lacivertli yönetim, süper yıldızı almak için elinden geleni yapıyor. Ali Yıldırım’ın yönettiği operasyonda durum şu: Sheva, Chelsea’de haftalık 130 bin pound kazanıyor. Fenerbahçe, İngiliz ekibine, bu rakamın 50 binini karşılama teklifini yaptı. Chelsea’de kadroya girme şansı çok düşük olan Shevchenko da iki kulüp arasındaki görüşmelerin noktalanmasını bekliyor. Sonuç olarak; Fenerbahçe ile Chelsea anlaşırsa, Shevchenko Kadıköy’e geliyor.

2) TUNCAY
Şanlı’yı yuvaya döndürmeye çalışan yönetimin bu hedefe ulaşması halinde Roberto Carlos’u takımdan göndereceği öğrenildi.

Middlesbrough’dan ayrılması kesinleşen Tuncay’ı 1 yıllığına kiralamak isteyen Fenerbahçe’nin bu transferi gerçekleştirmesi halinde sol kanatta yıldız bolluğu yaşanacak. Daum sol tarafı Santos-Tuncay ikilisinden oluşturmak istiyor. İşte bu durumda da Carlos’a yol görünecek. Sezon başında ayrılık sinyalleri veren Sambacı, Tuncay’ın gelmesi halinde gözden çıkarılacak, böylece yabancı kontenjanı da rahatlayacak. Fener, Edu’nun yerine de yabancı stoper alacak. Eğer plan tıkır tıkır işlerse, savunmada da artık hiçbir problem kalmayacak.

Fanatik