Fenerbahçe, ocak ayında hareketli günler yaşayacak. Ayrılmak isteyen Roberto Carlos'un yanısıra, Deivid'in gönderilmesi de gündemde. Güiza, Semih ve Uğur da huzursuz.






Kadroyu takviye etmek isteyen yöneticilerin Hamit Altıntop ile görüşmeleri yoğunlaştırdıkları, Luis Fabiano ve Sercan için harekete geçecekleri öğrenildi.

Hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi’nde zirvede bulunan Fenerbahçe’de, buna rağmen devre arası operasyon gündemde. Bazı futbolcularla yollar ayrılırken, kadro yeni isimlerle takviye edilecek. İlk yolcu, Brezilya basınına her konuşmasında devre arasında ayrılacağını söyleyen Roberto Carlos. Brezilyalı oyuncunun ayrılmaya kararlı olduğunu gören yöneticiler, kendisini tutmaya çalışmanın anlamsız olduğunu düşünürken sadece şu anda bunun takımı olumsuz etkilememesi için uğraş veriyor. Ayağı kırıldıktan sonra bir türlü eski formuna kavuşamayan Deivid de topun ağzında. İlk yarının sonuna kadar ortaya koyacağı performans, Sambacı’nın kaderini belirleyecek. Sezona iyi başlamasına karşın bir türlü arkasını getiremeyen ve taraftarın büyük tepkisini çeken; isteksiz tavırlarıyla tepki toplayan Güiza’nın, iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilmesi düşünülüyor. Kadroya giremediği için rahatsız olan Uğur Boral ve yedeklikten bıkan Semih’in huzursuzluğu da yöneticileri düşündürüyor.

İlk sırada Hamit var
Sarı-Lacivertliler’in kadroya katmayı düşündüğü ilk ismin Hamit Altıntop olduğu öğrenildi. Bayern Münih’te huzursuz olan gurbetçi futbolcuyu ne olursa olsun transfer etmek isteyen yöneticilerin, kendisiyle görüşmeleri sıklaştırdığı belirlendi. Fenerbahçe’nin gündemindeki bir başka isimse Sevilla’nın golcüsü Luis Fabiano. İspanyol ekibinden ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldızın transferi için şimdiden harekete geçildiği kaydedildi. Fenerbahçeli yöneticiler, Başkan Aziz Yıldırım’ın ısrarla istediği Sercan’ın transferi için Bursaspor’un kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.

Yusuf Dursun