Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman Medical Park Antalyaspor ve PAOK ile oynanacak maçlar öncesinde savunmada sıkıntı yaşıyor.

Fenerbahçe savunmada panik yaşıyor... Bekir, Önder ve yeni transfer İlhan'dan beklenen verimi alamayan, Lugano'nun da sakatlığı ve transfer polemikleri yüzünden takıma katılamamasıyla ideal savunma hattını oluşturamayan Fenerbahçe arayış içinde. Önder'in Kayserispor ile anlaşmasına rağmen Fenerbahçe'nin karşı taraftan süre istediği; bunun nedeninin ise PAOK ile oynanacak maç öncesinde Bilica ve Bekir'in kart cezalısı olduğu ve İlhan'ın sol ayağındaki ağrıların zaman zaman devam etmesi...

Gökhan'ı sağ bek dışında bir yerde kullanmayı çok mecbur kalmadıkça düşünmeyen Aykut Kocaman'ın PAOK deplasmanında Lugano'nun yanında İlhan'ı kullanacağı ancak yedek kulübesinde oturacak bir stoperin kalmaması nedeniyle Önder'i de kadroya alacağı öğrenildi.

Öte yandan Niang'ın İstanbul'a gelmesini bekleyen sarı-lacivertlilerde bir yandan da savunma için transfer çalışmaları yapılıyor. Yerli futbolcular piyasasında iyi bir stoperin olmamasından dolayı yabancı oyuncuya yönelen Fenerbahçe, gerektiğinde kadrodaki Guiza veya Deivid'in sözleşmesini feshetmek zorunda kalacak.

(Spor