Ülker İdman Raporu: 3 Kasım 2011 Perşembe

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktörümüz Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş, kaleci antrenörümüz Claudio Taffarel ve performans uzmanı Adam Rotchstein yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman, ısınma ve açma-germe hareketleriyle başladı. Ardından iki gruba ayrılan oyuncular, top kapma egzersizleri gerçekleştirdi.

Kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin, bu bölümde Claudio Taffarel yönetiminde takımdan ayrı özel bir çalışma yaptılar.

Antrenmanın ana bölümünde Mersin İdman Yurdu maçının taktik çalışması yapıldı.

Kayserispor maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular, taktik idmanının ardından çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular, şut ve duran top antrenmanı yaptılar.

Kazım Kazım ve Emmanuel Eboue, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.
Tedavileri süren Milan Baros ve Gökhan Zan, salon ve saha çalışmaları gerçekleştirdi.

Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00’de yapacağı idmanla devam edecek olan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, antrenmanın ardından Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.