Hesaplaşma Vakti Geldi (=

Rakibimiz Leverkusen



Galatasarayımız yeni sezon hazırlık çalışmalarını Bochum da bu sabah basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlık çalışmalarını Almanya Bochum da bu sabah basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca, Carlos Cuadrat yönetiminde, yerel saatle 10.30'dan itibaren başlayan çalışma yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.

Yağmur altında yapılan çalışma ısınma egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik çalışmalar gerçekleştirildi.

Harry Kewell, kondisyoner Albert Roca'nın verdiği program doğrultusunda sahada özel bir çalışma gerçekleştirdi. Ayak parmağındaki tırnak batması nedeniyle Ayhan Akman bugünkü çalışmaya katılmadı.

Mehmet Topal'ın tedavisi sağlık ekibi eşliğinde çift seans olarak sürdürülüyor. Galatasaray, bu akşam saat 20:00'da (TSİ 21:00) ise Zayton Cup üçüncü maçında Bayer Leverkusen ile karşılaşacak. Bu maçın ardından Galatasaray kafilesi özel uçakla Türkiye'ye dönecek.


Kaynak: Webaslan.com