Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard'a övgüler yağdırarak, "Rijkaard, kendime güvenmemi sağlıyor" dedi.


Galatasaray, Dinamo Bükreş'le deplasmanda oynadığı ve 3-0 kazandığı UEFA Avrupa Ligi maçından sonra UEFA'nın resmi internet sitesine konuşan Avustralyalı yıldız Harry Kewell, teknik direktörü Rijkaard'a ve takım arkadaşlarına övgüler yağdırdı. 31 yaşındaki Kewell, "İyi oyuncularla oynamak güzel. Onlar çok sıkı çalışıyorlar ve gelişmek istiyorlar. Mükemmel bir teknik adamımız var ve oyuncular ondan çok şey öğreniyor bu nedenle de bu takımdan sadece güzel şeyler gelecektir" dedi.
Rijkaard'ın kendisinin gelişimine de büyük katkı sağladığını belirten Avustralyalı oyuncu, "Bana güven veriyor. Her zaman kendinizi kanıtlamak zorundasınız ve bu da sizin yere sağlam basmanızı sağlıyor. Eğer gevşek davranıyorsanız o sizi uyarıyor" dedi.


Bu arada, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi internet sitesi Kewell'ın Dinamo Bükreş'e karşı attığı golden de övgüyle bahsetti ve gerek sol ayağıyla topu önüne alışının gerekse de sağ ayağıyla düzgün bir vuruş yapmasının göze hoş gelen bir hareket olduğunu vurguladı.


UEFA'nın resmi internet sitesine konuşan bir diğer Galatasaraylı oyuncu Shabani Nonda da, önemli olanın grubu birinci sırada bitirmek olduğunu ifade etti.