ManU ve Zenit'in Avustralyalı yıldıza talip olması camiayı ayağa kaldırdı. Taraftarlar, yönetime 'Kewell'la anlaşın' baskısına başladı.





Futbolunun yanı sıra, gerek saha içi, gerek özel yaşamındaki davranışları nedeniyle herkesin sevgisini kazanan Harry Kewell’ın, Manchester United ve Zenit’in transfer listesinde yer aldığı haberi, Sarı-Kırmızılı camiayı ayağa kaldırdı. Taraftarlar, ‘Ne pahasına olursa olsun Kewell’ı bırakmayın’ şeklinde yönetime ağır baskı uygulamaya başladı. Sezon sonunda serbest kalacak olan Avustralyalı yıldızın menaceri ile daha önce bir görüşme yapan Galatasaray Yönetimi, sözleşme uzatma teklifinde bulunmuş, ancak kesin bir sonuç alamamıştı.

Hem ailesinin İngiltere’de yaşaması, hem de Premier Lig tecrübesine sahip olması nedeniyle Alex Ferguson’un listesine giren Kewell’ın Manchester United’a sıcak bakacağı haberlerinin yer aldığı Avustralya basınında, “Sir, Giggs’in veliahtı olarak Kewell’ı görüyor. Bonservis bedelinin olmaması da, Ferguson’un iştahını kabartıyor. Owen gibi, Harry’e de ikinci baharını yaşatmayı kafasına koymuş” şeklinde yorumlar yapılıyor. Galatasaray Yönetimi, tatil dönüşü yıldız oyuncunun menaceri ile yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor.