İspanya'da, Galatasaray'ın hata yaptığı konuşuluyor. İspanya basını Galatasaray'ın ara transfer döneminde Dos Santos'u almasının ardından Kongolu futbolcu Nonda'yı satmasını eleştirdi.

İspanya'da yaşayan menajer Bayram Tutumlu, Galatasaray'dan gönderilen Nonda'nın futbola devam etmekle etmemek arasında kaldığını söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda konuşan Tutumlu, Galatasaray'ın Nonda'ya ödediği para çok yüksek, 2 milyon 300 bin avro net para alıyordu. Real Betis bu parayı veremez. Nonda indirim yapacak, 3-4 gün içerisinde bu transfer bitecek dedi.

Tutumlu, ayrıca, İspanya'da futbol çevrelerinin Galatasaray'ın Nonda'yı satarak Dos Santos'u transfer etmesini eleştirdiğini belirterek Galatasaray gibi dünya çapında bir kulüp bu hatayı nasıl yapar diyorlar dedi.

NONDA GALATASARAY'DAN 2 MİLYON 300 BİN AVRO ALIYORDU
Nonda, ilk önce oynayacağım dedi. Sonra futbolu bırakabilirim dedi. Kararını henüz vermedi. Galatasaray'ın Nonda'ya ödediği para çok yüksek, 2 milyon 300 bin avro net para alıyordu. Aynı parayı istiyor. Real Betis'in bu paraları vermesi çok zor. Ancak bu parayı İspanya'da Marco Aurelio gibi adamlar alır. Şu anda görüşmelerimiz sürüyor. 3-4 gün içerisinde sonuca varacağız.

NONDA İNDİRİM YAPMAZSA BETİS'E TRANSFERİ OLMAZ
Biz kendisine Galatasaray sana bu parayı ödemişse bu Galatasaray'ın problemi. Bu kadar çok parayı burada sana ödeyemezler dedik. Bu rakamı kafadan sil dedik.

İSPANYA'DA GALATASARAY'IN BÜYÜK BİR HATA YAPTIĞI KONUŞULUYOR
İşin tuhaf tarafı Nonda gibi 16 gol atan bir adamın parasının ödenip gönderilerek yerine Dos Santos'un alınması