Hakan Balta geri dönüyor!


Galatasaray'da 3 farklı Ankaragücü galibiyetinin sevinci yaşanırken bir iyi haber de Hakan Balta'dan geldi. Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Hakan Balta'nın Pazar günü oynanacak Trabzonspor maçında takımdaki yerini alabileceği belirtildi.
Teknik direktör Rijkaard'ın Hakan Balta'yı Trabzonspor karşısında ilk 11'de görevlendireceği belirtildi. Sakatlığı nedeniyle çalışmalarını tek başına sürdüren, cuma gününden itibaren takımla birlikte antrenman yapabileceği bildirilen Kewell'ın da Fenerbahçe maçına yetiştirilmesine çalışıldığı ifade edildi.
Teknik Direktör Rijkaard'ın Ankaragücü maçında oynanan futboldan ve özellikle Keita'nın performansından son derece memnun olduğu belirtilirken bu sabah yapılan antrenman sırasında Elano'yla uzun süren bir görüşme yapması da dikkatlerden kaçmadı.
Hollandalı teknik adamın Brezilyalı yıldızla yaptığı konuşmada ''Geldiğin ilk günlerde yaşadığın yabancılığı yavaş yavaş atmaya başladın. Ama bazı pozisyonlarda daha dikkatli olmalısın. benim sahada koşan, mücadele eden futbolculara ihtiyacım var. Seni sadece ofansta değil defansta da görmek istiyorum''ifadelerini kullandığı belirtildi.