Galatasaray’dan ayrılması her zaman gündemde olan kaptan Arda Turan için yeni transfer Misimovic ilginç bir tespitte bulundu!


Misimovic, kaptanın takımdan ayrılması için hiçbir sebebin olmadığını söyledi. Bosnalı ayrıca “Bana gelen en iyi teklif G.Saray’dandı, kabul ettim” dedi.

Fox TV’ye röportaj veren Misimovic, özellikle Arda konusunda ilginç bir tespitte bulundu. Bosnalı futbolcu “Arda zaten büyük bir kulüpte oynuyor, takımını
değiştirmemeli . Ayrıca kendisi zaten kaptan. Gitmesi için hiçbir sebep yok” yorumunu yaptı.

Kendisinin G.Saray’a gelmesi ve diğer konularla ilgili de Misi, “Adnan Sezgin 3 hafta Almanya’da transferimle uğraştı. Sonuna kadar bekledik. G.Saray’a geleceğime hep inandım. Gelmemdeki en önemli sebep Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olmasıydı. Her maçı kazanmak zorundasın ve ülke değiştirmeyi seviyorum. İstanbul çok güzel şehir, insanlarını seviyorum. Çünkü Bosna’dakilerle aynılar. Ben forvet arkasında oynuyorum. 10 numara pozisyonunda katkım her zaman daha fazla olur. Ama forma numaram 21, sebebi de eşimin doğum tarihi olmasıydı. Gol attırmayı seviyorum ama kime attıracağım önemli değil” dedi.

‘TARAFTARLARI YOUTUBE'DA İZLERDİM'
“G.Saray taraftarlarının bir çok klibini Youtube’da izledim. Karşılaştırma yaptığımda çok daha iyiler ve eğlenceliler. Tezahüratlardan ise 1-2-3 Cim Bom Bom ve Harry Kewell için söylenen şarkıyı biliyorum.”

'FENERBAHÇE HER ZAMAN RAKİP’
“Normal olarak Fenerbahçe her zaman Galatasaray’ın en önemli rakibi. Ama Beşiktaş da birçok iyi oyuncu aldı. Bursa geçen sene şampiyonluğu kazandı fakat bu yıl durumları göreceğiz.”

(HTSPOR)