Hagi'nin transfer listesinde ilk sırada yer alan Alexe, Rumen basınına göre Romanya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli oyunculardan biri. 20 yaşındaki genç yıldız, stil olarak Baros'a benzetiliyor.



Teknik direktörlüğe Hagi’nin gelmesinin ardından, Rumen basını yeniden genç yıldızları Galatasaray’a yazmaya başladı. Daha önce Gabriel Torje ve Bogdan Stancu’nun Hagi’nin hedefinde olduğunu iddia eden Rumen gazeteleri, bu kez Dinamo Bükreş’in 20 yaşındaki forveti Marius Alexe’nin Aslan’ın listesinde olduğunu belirtiyorlar. Bu sezon oynadığı sekiz resmi maçta iki defa fileleri havalandıran Alexe, Romanya’nın son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak gösteriliyor.

Aslan’a sıcak bakıyor
İleri uçta hem forvette, hem de kanatlarda görev yapabilen 1.82’lik genç oyuncu, stil olarak Milan Baros’a benziyor. Rakip savunmalarla sonuna kadar savaşan Alexe, hava toplarında da etkili. 20 yaşındaki forvet, Galatasaray’da olmaya sıcak bakıyor. Devre arasında yönetimin bu transferi bitirmesi bekleniyor.

Fanatik