Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçlarının kura çekimi İstanbul'da yapıldı. Boluspor-Beşiktaş, Eskişehirspor-Kasımpaşa, Antalyaspor-Trabzonspor, Fenerbahçe-Samsunspor, Çaykur Rizespor-Karabükspor, Bugsaşspor-Bursaspor, Galatasaray-Sivasspor ve Kayserispor-İstanbul BB eşleşti.


Futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarının kura çekimi, İstanbul'da yapıldı.


Bu yıl 50.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. tur kura çekimi, Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirildi.


Tek maçlık eleminasyon sisteminde 21-23 Mart tarihleri arasında oynanacak bu turda, Boluspor-Beşiktaş, Eskişehirspor-Kasımpaşa, Antalyaspor-Trabzonspor, Fenerbahçe-Samsunspor, Çaykur Rizespor-Karabükspor, Bugsaşspor-Bursaspor, Galatasaray-Sivasspor ve Kayserispor-İstanbul BB eşleşti.


Kupada 4. tur kura çekiminde Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor, Beşiktaş, Kayserispor, Eskişehirspor, Galatasaray ve Kardemir Karabükspor seri başı olarak yer aldı. Turu geçen 8 takım çeyrek finale yükselecek.


Bu arada ilk 4 eleme turunun ardından final aşamasına geçilecek kupada, çeyrek final maçları, dördüncü eleme turunda tur atlayan sekiz takım arasında TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.


Kupada yarı final müsabakaları da çeyrek finalde tur atlayan dört kulüp arasında TFF'nin belirleyeceği tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre yapılacak. Eşleşmelerin, çeyrek final müsabakaları kura çekimi sırasında belirleneceği bildirildi.