Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle anlatacağım konuya mantıklı olarak bakmanızı ve gerçek olduğunu görüp saçma sapan yorumlar yapmamanızı rica ediyorum.

İnternetten para kazanmak kulağa güzel gelen fakat çoğu mecranın yalan yanlış bilgi kirliliği ile insanlarımızda ön yargı oluşturan bir mesele..

Bu yüzden size sistemi detaylarına inerek anlatacağım..

İnternetten alışveriş günümüzün en çok ziyaret edilen ve kullanılan platformu. Bu Alışveriş sitelerinin yüzlercesini bir platforma toplayan ve üyelik sistemi ile herkesin birbirinin alışverişlerinden para kazandığı Türkiye'de ilk olan bir site ile sizleri tanıştırmak istiyorum..

Netlioo; CASH-BACK (Para iade) sistemleri ile davetiye esasıyla müşteri kabul eden, multi-level-marketing MLM ( Kademeli Network ) sitelerinin, sosyal mecralar ile birleştirilmiş ve Dünya’ da il kez uygulanan halidir.

Sitenin tam mantığı İnternetten alışveriş yapan tüm arkadaş eş dost akraba herkese davetiye göndererek Sosyal Network'ünüzü büyütüyorsunuz. Bundan sonrası ise kendi yaptığınız alışverişlerden ve tüm Sosyal Network'ünüzün yaptığı alışverişlerden Netlioo hesabınıza NET PUAN (NP) yükleniyor. NET PUANların TL olarak karşılığı var. Örneğin 5NP = 1 TL.

Trendyol, Limango, DayBuyDay, Morhipo, n11.com, Defacto, TeknoSA, Gittigidiyor, DominosPizza, hizlial, Evim.net, FLO, mizu, DayMod, Enmoda.com vb. yüzlerce internet sitesinden hergün alışveriş yapıyoruz, herkes yapıyor.. Her biri ile farklı farklı anlaşmalar yapılmış.

Örneğin; DayBuyDay Netlioo üzerinden siteye gidilip yapılan alışveriş başına %6 karşılığı NP veriyor. Yani Netlioo üzerinden gidip 100 TL lik bir alışveriş yaptınız. %6 sı olan 6 TL sizin Netlioo hesabınıza yükleniyor. Tabiki sizin davetinizle Netlioo'ya üye olup alışveriş yapan arkadaşlarınızın alışverişlerinden de NP geliyor. 50 TL ve üzerine ulaştıktan sonra IBAN numaranız ile biriken paranızı anında banka hesabınıza EFT yaparak paranızı alabiliyorsunuz.

Yeni bir anlayışla zaten alışveriş yapıyorsun, yaptığın alışverişlerden bir de para kazanmak istemez misin?

Ekstra hiçbir şey istenmiyor, davet ettiğin arkadaşlarında seninle beraber kazanıyor.
Daha geniş bir sosyal çevre daha çok kazanç demektir.

NASIL KAZANIRIM sorusuna cevap vereyim..

- Anlaşmalı sitelerden yapacağın alışverişlerden
- Sosyal ağındaki bütün üyelerin alışverişlerinden
- Davetiyenle sosyal ağına katılan üyelerin yapacağı alışverişlerden
- Ekstra NP kazanımın sayfasında alışveriş harici işlemlerden (Site üyelikleri vb.)
- Netlioo üyelerine özel kampanyalarda ekstra puan kazanabilirsin
Yapacağın tüm işlemlerde toplam kazancını sistemde görebiliyor ve işlemlerinizi buna göre yapabiliyorsunuz.

TOPLAM KAZANÇ NASIL DAĞITILIR sorunuza cevap olarak da;

Sitelerde yapacağın alışverişlerde linkte belirtilen oranda geri kazanım elde edilir. Puanlar sosyal ağınızda şu şekilde paylaşılır.

%10 davetiyesi ile geldiğin üyeye
%35 senin payın
%35 sosyal ağındaki üyelere dağıtılan pay
%20 Netlioo payı

Örneğin bir üye alışverişten Toplam Kazancı 20 TL karşılığı 100 NP kazandı. Paylaşım; Alışverişi yapan üye Davetiyle geldiği üye’ ye %10 yani 10 NP gönderir, %35 yani 35 NP kendi hesabına, %20 20 NP Netlioo hesabına, %35 yani 35 NP Sosyal ağındaki referans üyelere eşit miktarda yani üstündeki 3 üyeye 3x11.66 NP dağıtarak işlemi bitirir.



Öncede yaptığımız alışverişlere yanıcaz belkide ama zararın neresinden dönersen kardır :) Çünkü artık Netlioo var ;)

Üye olduktan sonra kazanmak çok kolay, alışveriş yaptıkça, sosyalleştikçe daha çok kazanacak ve kazandıklarını dilediğiniz gibi alışverişlerinizde harcayabileceksiniz ya da stopajı düştükten sonrasını TL olarak alabileceksin.


Üyelik için: http://netlioo.com/register/yeniuye
Ekstra özelliklere sahip olmak için: http://netlioo.com/register/vipuyelik
Blog Sitesinden de incelemek için: http://netlio.blogspot.com