Sultanbeyli'de 2 milyon lirayı çalarak kaçan güvenlik şirketinin çalışanı, paralarla birlikte teslim oldu



Bankalar arasında para transferi yapan bir güvenlik şirketinin iki çalışanı Bursa, İzmit bölgelerinde bulunan bazı noktalardan yüklü miktarda para alarak İstanbul’a doğru yola çıktı.
Şirketin Kozyatağı’ndaki merkezine giden araçta bulunan güvenlik görevlisi Erkan Çetin (28), Sultanbeyli gişelerine yaklaştıkları sırada şoför Hikmet Kahraman’a (24) durmasını söyledi. Aracı Sultanbeyli gişelerden çıkarıp Fatih Bulvarı üzerine park ettiren güvenlik görevlisi Erkan Çetin, şoförün ellerini ve ayaklarını iple bağladı. Çetin, daha sonra, ilk belirlemelere göre 349 bin Türk lirası, 350 bin euro, 350 bin Amerikan doları ve çeşitli dövizlerden oluşan yaklaşık 2 milyon lirayı alıp yaya olarak uzaklaştı. Şoför Hikmet Kahraman, dişleriyle ipi keserek hemen polise ve şirket yetkililerine haber verdi.

Sultanbeyli’de bankalar arasında para transferi yapan güvenlik şirketine ait zırhlı aracı, sürücüsünü etkisiz hale getirdikten sonra soyan ve yaklaşık 2 milyon lirayı alarak kayıplara karışan güvenlik görevlisi Erkan Çetin (28), akşam saatlerinde paralarla birlikte teslim oldu.

Sultanbeyli’de polise teslim olduğu belirtilen Çetin, sorgulanmak üzere Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Çetin’in çaldığı paralar da büyük bir çöp poşeti içerisinde şubeye getirildi.