ABD'de bir adam baltayla dehşet saçtı. Saldırıda bebek arabasındaki dört aylık bir bebek yaşamını yitirdi, annenin durumu ise ciddiyetini koruyor

Perşembe günü Las Vegas'ta yaşanan korkunç olayda Harold E Montague adlı 33 yaşındaki adam elindeki baltayla dehşet saçtı. Evinden elinde baltayla çıkan adam, bir kadınla bebeğine saldırdı.

Etraftakilerin polise haber vermesinin ardından ekipler olay yerine geldi. Elektro şokla etkisiz hale getirilen saldırgan tutuklanarak sorguya alındı. Saldırgan olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını, gözünün karardığını öne sürerek, anne ile bebeğini tanımadığını söyledi. Tutuklama sırasında bir polis memuru da hafif yaralandı.

Saldırı sırasında bebeğin bulunduğu bebek arabasının ters döndüğü bebeğin de olay yerinde yaşamını yitirdiği kaydedildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının durumu ciddiyetini koruyor.

Adamın çıktığı evde de yine baltayla akıl hastası olan bir kadına saldırdığı belirlendi. 20'den fazla balta darbesine maruz kalan kadın da hastaneye kaldırıldı. Kadının da hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.